Design Flags

Autor(i):
Cosmina Goagea, Justin Baroncea, Constantin Goagea, Ioana Naniș, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea, Cristina Ginara, Alexandru Ivanof, Iulia Panait, Alexandru Voicu, Anastasia David Limona, Sonia Lascu
Biroul:
Zeppelin Design
Colaboratori:
Grafică: Radu Manelici
Foto: Andrei Mărgulescu
Localizare:
România, București

Comentariul autorului:

Înainte sau după joacă: 6 expoziții RDW într-o casă de la intersecția Aviatorilor cu Paris.
La parter, instalații “nordice”, food design olandez și design ‘70s din Cehia. La etaj design vestimentar din Ungaria, design grafic spaniol și design portughez 2020.

Pe trotuar, la intrare macara portocalie (din cadre 30x90x90) cu roți, panou indicator și fără LED. În holul de la parter încă una.

Instalațiile “nordice” montate în cuști pe roți (reciclate din depozitul RDW), design portughez și cehoslovac pe blaturi perforate așezate pe cadre 60x90x90, afișe de la Madrid lipite pe măști de placaj și manechine cu design vestimentar din Ungaria așezate pe cadre 30x90x90; gri deschis pentru toate intervențiile și suporturile sistemului expozițional (cu excepția macaralelor bineînțeles).

*notă: cadrele portocalii au fost incluse pe lista materialelor reciclate de la edițiile trecute ale RDW iar grafica a fost realizată de Radu Manelici.