Antifragile

Autor(i):
Cosmina Goagea, Justin Braoncea, Constantin Goagea, Cristina Ginara, Ioana Naniș, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea, Alexandru Ivanof, Iulia Panait, Alexandru Voicu, Anastasia David Limona, Sonia Lascu
Biroul:
Zeppelin Design
Colaboratori:
Grafică: Radu Manelici, Pren
Foto: Andrei Mărgulescu
Localizare:
România, București

Comentariul autorului:

Minigolf și ultraviolet sau cum zboară fluturașii peste banner.

Protocol de acces: lași bicicleta în rastelul din țeavă astupată cu sticle de lemn, treci printre căruciorul din cadre portocalii 30x90x90 și desk-ul de acces din cadre (tot portocalii) 60x90x90 după care poți să începi să te joci prin curte înainte să intri în sălile de expoziție.

Crose, palete, bile, nisip și “macarale”. Banner de badminton și “U” cu cinci “cratere”. Toate stau împreună cu patru mese de ping-pong în același foaier urban din cadrul Combinatului Fondului Plastic.

Jocuri-reclamă de distanțare fizică printre “macarale” (de afișaj) portocalii dotate cu lămpi cu led și fabricate din cadre 30x90x90 la care se adaugă roți cu rulment și cameră: “Blueminton” cu fluturi peste banner, “Unigolf” cu bile albe în perforații cu punctaj (fără bile negre), “Petanque” cu inox în nisip și 4 tipuri de ping-pong “creativ” (mese realizate în urma unui concurs studențesc organizat de RDW și Zeppelin).

“Macarale” portocalii la exterior, mese portocalii, o “mașina” portocalie și un “pat” portocaliu la interior. Menționăm că “mașina” și “patul” au fost construite împreună cu cei de la “Baza”.

În mijlocul expoziției “Antifragile” un perete bleumarin cu fereastră de lemn. De o parte a peretelui o mașină și o masă din plăci perforate așezate pe cadre portocalii 60x90x90; pe masă măști, grafică și design produs pe timp de criză. De partea cealaltă un pat din cadre 60x90x90 și-un robot. Robot de dezinfectat produs de “Modulab”; cu ultraviolet după cum indică și titlul.

*notă: cadrele portocalii au fost incluse pe lista materialelor reciclate de la edițiile trecute ale RDW iar grafica a fost realizată de Radu Manelici.