Spumă, sârmă, difuzoare

Autor(i):
Justin Baroncea, Eduard Gabia
Colaboratori:
Autori proiecte: Justin Baroncea, Eduard Gabia, Radu Enescu, Mihai Burunția, Andrei Dinu, Jean Craiu, Dilmana Iordanova, Virgil Scripcariu, Dragoș Dragnea, Yota Hino, Dani Ioniță, Bogdan Gotia, Ioana Ciurea, Andrei Mărginean
Foto: Radu Malasincu, Radu Enescu, Andrei Dinu, Eduard Gabia, Justin Baroncea
Design: Andrei Grosu, Radu Manelici
DTP: Aurelian Ardeleanu
Corectură: Dușa Udrea Boborel
Traduceri în engleză: Cristina Petrescu Tudor
Localizare:
România

Comentariul autorului:

De la primul proiect cu bolarzi și până azi au trecut 12 ani. Lucrurile au avut timp să se așeze. Distanța sedimentează și rearanjează memoria. Colaborările cu Andrei, Radu și Edi se depun într-o construcție care continuă. Proiecte care s-au așezat, care și-au (re)găsit locul și sensul. Experimente care capătă sens acum în 2020. Texte scrise și rescrise în timp. Și mai ales perioada colaborării cu Ion Radu și “Aiurart”.
“Aiurart” a fost timp de trei ani un catalizator pentru năzbâtiile la care lucram împreună cu Eduard Gabia. Colecția asta de proiecte este în primul rând despre laboratorul construit împreună cu Edi și susținut de Ion Radu.
O colecție de imagini și texte despre fel de fel de sunete extrase din țevi, uscătoare de păr și doze de chitară.
Tuburi de canalizare și veverite pe skateboard. Oglinzi de ping-pong și fotografiile lui Dani. Frescele lui Andrei, burlanul de hota și galeria Anaid. Totul mixat în toate tipurile de spații posibile.
Un amestec de experiențe și experimente în care asocierile de nonsensuri câteodata au sens. Ca atunci când pentru câteva momente zdrăngăneala aleatorie ajunge să devina acord, în mod suprinzător, fără proceduri, reguli sau metodă.
Edimixdesign și niste bolarzi prăjiți pe câmp - spumă, sârmă difuzoare.