RAFT_ING

Autor(i):
Justin Baroncea, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea, Iulia Panait, Ioana Capotă, Alexandru Voicu, Mihaela Butoi, Sabina Nechita
Biroul:
I'M UAU
Colaboratori:
UAUIM, Nanochem, Almalux, Caparol, Metal Creativ, Holver, Consola, The Plot
Localizare:
România, București

Comentariul autorului:

Rafturi, Câini și Cărucioare

Oxid, travertin, alb, lemn, rosu și anvelope. Înainte să ajungi la scara elicoidală monumentală treci pe lângă 25 de metri pătrați de pardoseală roșie în portic, sub turn, la intersecția Academiei cu Edgar Quinet.

Vitrine pe trei laturi - între o bancă, o masă și o masă-bancă - în care se văd două cărucioare și doi câini. Cutii în raster metalic pe singurul perete plin. Roți montate pe grid metalic în vitrina “principală”.

Cu un an înainte, workshop de aparate de iluminat în hala de producție “Almalux”. Atelierul “ALB” după atelierul “VERDE”. Resturi recombinate pe tavan, suspendate peste epoxidică rosie. Cărucior de lemn construit “PRINTRE LINII”, plimbat pe Magheru până pe Verona la Street Delivery și înapoi.

2ML, PUCK, (RE)ST și PRINTRE LINII în același acvariu. Sisteme (re)colectate în încercarea de a configura un loc pentru micro_evenimente, micro_expozitii și micro_instalatii despre design, grafică, arhitectură, publicații și meștereală.

Pe stâlp, printre tuia, sigla din otel oxidat cu produse culinare pe terasa sălii de sport.