Nuntă în cer

Autor(i):
Scenograf Corina Boboc Giorgescu
Asistent Scenografie Damir Iuliana Georgiana
Colaboratori:
Teatrul Dramaturgilor Bucuresti
Localizare:
România, București

Comentariul autorului:

O călătorie în mitul eternului feminin, o poveste despre cel mai profund dor - pierderea și (re)găsirea sufletului pereche, piesa de teatru „Nunta în cer” aduce în atenția publicului, cu sensibilitate și emoție, fir invizibil care leagă oamenii pentru viață: iubirea.

Cunoaștem o dragoste cu adevărat mare o singură dată în viață, dar ce se întâmplă când lasă în urmă ceva ireparabil – un suflet incomplet în nenumărate fragmente? Prin ce minune o simplă întâlnire se transformă în extaz, în dragoste, în destin? Cât de departe merg alegerile noastre și de unde începe pericolul?

Scenografia piesei „Nuntă în cer” o structură ‘neterminată’ asemenea poveștilor de dragoste a celor 2 protagoniști. O constelație ce marchează momentul înfăptuirii nunții.

Un scriitor (interpretat de Lari Giorgescu) și un om de afaceri, fost soldat (Richard Bovnoczki) se întâlnesc într-o cabană în mijlocul unei păduri. Neliniștiți, ei povestesc despre marea lor, singura dragoste, o iubire care ar fi trebuit să rămână perfectă. Amintindu-și de întâlnirea cu cel care le-a schimbat viața, bărbații își mărturisesc și își mărturisesc sentimentele, căutând libertatea.