Hermes Business Campus

Autor(i):
Adrian Cristescu, Liviu Sarb, Adrian-Mihai Ignat, Stefan Niculita
Localizare:
România, București
Indicatori:
RH: 4S+P+8E+Et.teh. / Sd: 125 500 m2 / POT: 70 / CUT: 5.2

Comentariul autorului:

Hermes Business Campus este situat într-o zonă preponderent ocupată de clădiri pentru birouri - Pipera, în nordul Bucureștiului. Accesibilitatea şi locul unde este amplasat HBC constituie două dintre avantajele majore pentru a face din acest complex de birouri unul dintre cele mai apreciate de pe "piaţa pentru office-spaces" din capitală: acesta este situat în apropierea celor două aeroporturi importante ale Capitalei, zona de clădiri de birouri din nordul oraşului este de asemenea conectată la rețeaua de transport public urban, ansamblul HBC fiind situată vis-a-vis de una dintre stațiile de metrou ale magistralei principale N-S.
Întregul ansamblu de clădiri de birouri este format din trei corpuri principale, după cum urmează: "Clădirea A", "Clădirea B", şi "Clădirea C".
Lucrările pentru prima fază au fost finalizate în 2014, (clădirea B), a doua fază este terminată în anul 2016, (clădirea C), iar ultima fază este finalizată în luna noiembrie 2017, (cladirea A). Toate spaţiile de birouri sunt complet închiriate.

zoom in zoom out fit height fit width close panel