Stejarii Country Club

Autor(i):
Adrian Cristescu, Sorin Ciomartan
Localizare:
România, București
Indicatori:
RH: S+P+1E / Sd: 21 704 m2 / POT: 45 / CUT: 1.6

Comentariul autorului:

Situat în Pădurea Băneasa, în centrul unui spaţiu verde, cu aer neviciat, departe de atmosfera zgomotoasă şi aglomerată a Capitalei, „Stejarii Country Club” se întinde pe un teren de aproximativ 15.000 mp. Arhitectura clubului are misiunea de a face tranziţia de la viaţa urbană la oaza de relaxare.
Cu un design inovator, complexul oferă servicii sportive all-in-one, wellness şi ospitalitate într-un mediu distinct. Structura, echipamentele şi designul sunt in conformitate cu cele mai înalte standarde internaţionale.
Încă de la intrare, publicul descoperă un spaţiu rafinat, conceput pentru a oferi o evadare din agitaţia perpetuă a oraşului. “Stejarii Country Club” îmbină perfect oportunităţile de social networking şi de afaceri cu activităţi sportive atât în interior cât şi în aer liber, fitness, Spa, relaxare şi spaţii dedicate celor mici.
Misiunea complexului este de a crea un cadru confortabil în care se reunesc serviciile sportive, divertisment, relaxare şi wellness, adaptate unei game variate de nevoi. Scopul acestuia este de a-i face pe membrii şi invitaţii clubului să se debaraseze de agitaţia urbană şi să fie răsfăţaţi.
În cadrul proiectului au fost dezvoltate şi aplicate soluţii tehnice inovatoare pentru realizarea scării interioare, luminatoarelor şi a acoperişului verde în sistem Sinco.

zoom in zoom out fit height fit width close panel