Revival Restaurant Le Boutique

Autor(i):
Răzvan Bârsan, Cătălina Simion, Cristina Postu
Colaboratori:
Imagini: arh. Anatol Struna
Localizare:
România, București
Indicatori:
Sd: 96,5 m2

Comentariul autorului:

În restaurantul Le Boutique te poți simți ca acasă și mânca excepțional în același timp. Pentru acest restaurant poziționat în apropiere de centrul Bucureștiului s-a dorit o revigorare a aspectului restaurantului, un suflu nou și o reconfigurare a planului pentru a aduce un plus de locuri de luat masa.
Cu o tematică puțin mai sobră decât cea inițială, s-a creat o zonă diferită de acces în restaurant,creându-se și o recepție cu o mică garderobă. Din recepție se face accesul în sala mare, sală cu ambianță modificată prin înlocuirea vitrinelor de expunere a sticlelor de vin, retapițarea locurilor de stat, crearea de mici accente de lumină, desființarea barului și plasarea acestuia într-o sală mai mică ce face legătură între sala mare și terasă.
La nivel de iluminat s-a mers pe lumină caldă, difuză, iluminat în corpurile de mobilier și elementele de signalistică.
În revigorarea restaurantului am reușit să păstrăm și elemente din vechea amenajare, precum plafonul din scânduri de lemn, pardoseala, câteva corpuri de iluminat și elementele de lemn secționat prezente atât pe un perete din sala mare cât și în sala barului și evidențiate prin accente de lumină direcțională.

zoom in zoom out fit height fit width close panel