JOGO cafe

Autor(i):
Octavian Ciotlăuş, Eleonora Dulău, Iulia Damian
Colaboratori:
LuxLine, Rebras, Piastrelle, Urban Woods, Betonia, grafic designer Dan Dulău, fotograf Cătălin Hladi
Localizare:
România, jud. Cluj, Cluj Napoca

Comentariul autorului:

Amenajarea Cafenelei Jogo, într-un centru comercial, are o tema integrată și dezvoltată în jurul cerintei clientului de a avea un spațiu cu influențe sud americane, ce te duce cu gândul la vacanță.
Implicarea în dezvoltarea proiectului a fost atat la nivelul identitătii vizuale, branding-ului, a conceptului de amenajare, a implementării acestuia cât și a designului de obiect .
Amenajarea spațiului a ținut cont de elementele existente și definitorii ale spațiului, structura de hală industrială, cu tavan metalic și instalații aparente. Aceste elemente sunt tratate într-un mod „jucăuș”, printr-o cromatică regasită în conceptul identitătii vizuale. În acest cadru se alătură, ca într-un joc, elemente metalice manufacturate, barul brut cu un blat de beton și grafică, scaunele colorate, mesele din lemn, panourile cu grafică stencils, masa cadru metalic de bar și masa trunchi de copac.
Imaginea acesteia de joc și cromatica de vacanță, este susținută și de elementele grafice, caracteristice identității vizuale, ce se regăsesc atât la nivelul barului, a peretului de fundal, cât și la nivelul obiectelor de ambalaj prezente în spațiu.
La nivelul iluminatului regăsim aceeași temă a jocului de lumini, custom-made, prin seria de sfere suspendate de deasupra barului, a corpurilor cu brațe de inspirație vegetală, dar mai ales a peretelui luminos cu umbre sudamericane.
Spațiul inițial închis își schimbă caracterul, odată cu deschiderea spre culoarul interior de circulație a centrului comercial și expunerea acestuia spre public.

zoom in zoom out fit height fit width close panel