Compartimentare si amenajare interiora gelaterie si restaurant

Autor(i):
Paul Alexandru Les, Dan Traian Maxim Muresan
Localizare:
România, jud. Maramureș, Baia Mare

Comentariul autorului:

Proiectul propune extinderea si amenajarea unei gelaterii al carei design era invechit si depasit. Extinderea spatiului propune un etaj nou care sa gazduiasca zona restaurantul si o terasa. Una din provocarile proiectului a fost rezolvarea unui acces la etaj in asa fel incat sa nu ocupe foarte mult din spatiu de la parter sa resolve si problema legata de structura existenta a tavanului dar sa functioneze si ca un perete despartitor separand discret spatiul. Amenajarea propune trei spatii diferite: cofetaria si gelateria la parter, pizzeria si restaurantul la etaj cu un joc de culori de la cele reci cu lumina rece, alb- turquoise – zona de gelaterie, la culori calde si lumina calda lemn, textile, sticla. Spatiul de la etaj este luminos, tratat cu culori reci, caramida alba dar cu materiale calde lemn stejar natur, parchet stejar, tavan inaltat cu nstalatiile vopsite in negru si mascate de un tavan decorativ cu lemn. Ideea principala de gelaterie este sugerata si in restaurant prin tapiteria de culoare turquoise utilizata.

zoom in zoom out fit height fit width close panel