Amenajare interioară birou avocatură

Autori:
Paul Razvan Puchici, Claudia Ionel, Iulian Cucu
Beneficiar:
anonim
Localizare:
România, Bucureşti vezi harta
Punctul de pornire în stabilirea conceptului a fost dorinţa de a crea un spaţiu interconectat care să se detaşeze de ideea de birouri clasice, închise şi opace şi să creeze o permeabilitate într-un mod discret.
Ideea "subluminii" a apărut din cautarea unei pasiuni comune şi definitorii a beneficiarilor, în cazul de faţă avocaţi. Ceea ce ne-a plăcut a fost pasiunea lor pentru pantofi şi cum pantofii, felul de a merge şi atitudinea poate caracteriza o persoană în detaliu. Sălile de meeting principale sunt evidenţiale prin acest mod, păstrând totuşi anonimitatea clienţilor.
Provocarea a fost să găsim un producator de sisteme de partiţii cu experienţă care să se muleze pe ideea noastră şi să compună sistemul de partiţie inversat (pereţii şi inclusiv uşile), cu supra-lumină clasică pe pardoseală, transformând-o în sub-lumină.
Finisajele sunt alese cu grijă, în raport cu identitatea şi principiile beneficiarului.

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).