Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Violet

Autori:
Andrei Mihăilescu, Oana Mihăilescu
Beneficiar:
Adevarul Holding
Localizare:
România, Bucureşti vezi harta
Indicatori:
Sd: 300 m2 / Su: 275 m2
Violet

Studioul radio-tv pentru Adevarul Holding s-a dovedit a fi o reala provocare atat pentru noi cat si pentru cei care constituiau echipa lucrativa din adevarul Holding. Nu stiu daca conceptul prezentat de noi a fost prea indraznet sau doar ‘violet’ i-a pus pe ganduri sau daca viziunea lor despre un studio era prea diferita de a noastra…important este ca studioul s-a executat respectand in integralitate conceptul nostru care propune o abordare deschisa si transparenta.

Avand in vedere ca studioul este amplasat in interiorul redactiei de la Adevarul Holding si ca acest studio este unul de informatii, nu doar axat pe stiri, am optat pentru o solutie transparenta, deschisa catre redactie, in care factorul uman si activitatea redactiilor sa reprezinte ‘scenografia’_ mereu in schimbare, ‘live’, ‘autentica’. Trasnparenta osmotizeaza cele doua functiuni_ studio –redactie .
Fundalul propriu-zis al studioului tv este realizat din felii tridimensionale de sticla, petale transparente care amplifica efectul luminilor din studio, reflecta partial mobiliere si decoruri din studio si in acelasi timp lasa privirea sa ‘curga’ catre redactii… toate aceste transparente sunt conturate prin contrast de catre desk-ul destinat discutiilor si zona destinata moderatorului, marcata chromatic si volumetric printr-un element scenografic inedit.

Si totusi de ce ‘violet’ ? …pentru ca este subtil… pentru ca inseamna putere de comunicare…

Panouri pentru expoziție

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea orginală (se vor deschide într-o fereastră nouă)