Destiny PARK

Autor(i):
arh. Bogdan Neagu
Biroul:
NBC Arhitect SRL
Colaboratori:
arh. Dana Stanciucu, arh. Bianca Petreanu, arh. Anca Balota, arh. George Barbu, arh. Cristian Mititelu, arh. Alexandru Radut, arh. Valentin Duma, arh. Frentescu Mihai, arh. Felix Palea, arh. Iulian Arbanas, arh. Mihai Ungureanu
DC Structuri - structura; STACOS PROJECT DEVELOPEMENT - instalatii
Localizare:
România, București
Parametri:
Sd: 5045 m2 / POT: 23 / CUT: 0.28

Comentariul autorului:

Destiny Park este un proiect la care am lucrat cu drag alaturi de o echipa de specialisti care a reprodus fidel domeniile-cheie ale vieții economice, instituționale si culturale ale unui oras din lumea reala, permitand parintilor sa identifice pasiunile si talentele naturale ale copiilor lor.

Fiecare copil este unic iar o experienta atat de conectata la realitate cum este Destiny Park nu exista in alt centru de distractii.

Destiny Park este un loc in care educatia se face preponderent prin joc, modalitate ideala de a mentine copiii interesati si de a face ca informatiile sa fie usor retinute.

Este un oras in miniature cu banca, politie, pompieri, spital, supermarket etc. cu zone tematice in care copiii pot interactiona cu diverse meserii si devin pentru o zi - in functie de propriile aspiratii - bancheri, pompieri, medici, aviatori, prezentatori de televiziune, piloti, un loc in care vocatiile, talentele si pasiunile celor mici se imbina cu jocul.

In Destiny Park, copiii au la dispozitie peste 50 de activitati din toate domeniile vietii reale: finante, industrie, IT, medicina, stiinta, cultura, arta, entertainment s.a.m.d. Totul pentru ca cei mici sa invete, prin joaca, ce inseamna sa fii mare, sa ai responsabilitati, sa iti administrezi veniturile. Fiecare dintre aceste activitati este organizata intr-un cadru specific si are un impact financiar asupra copilului implicat – fie castiga MagicBani prin „munca”, fie ii cheltuieste cumparand produse sau distrandu-se. Pentru a construi o serie de spatii si de experiente autentice pentru cei care vor sa invețe prin joaca, integram in proiectul nostru organizatii din lumea reala, sub forma parteneriatelor cu institutii si companii care doresc sa se implice in educatia celor mici.