Trio Bridge View

Autor(i):
Autori: arh. Andrei Nistor, arh. Roxana Nistor
Co-autori: arh. Flavia Goga, arh. Stefan Tanase, arh. Cosmina Catinca, arh. Monica Andrei, arh. Elena Daniela Sechila
Biroul:
KXL Studio
Colaboratori:
Client: Renew City
Rezistenta: Cross Structural Design
Instalatii: Arstal Systems Design
Fotografie: Diana Nistor
Localizare:
România, București
Parametri:
RH: S+P+6E+8E+10E / Sd: 21965 m2 / Su: 16218 m2 / POT: 31 / CUT: 2.88

Comentariul autorului:

Localizat într-o zonă aglomerata a Bucurestiului, in vecinatatea Pietei Crangasi, ansamblul rezidential Trio Bridge View aduce un aer de prospetime intr-un loc in care se realizeaza conversia functionala a fostelor incinte industriale în spații preponderent rezidențiale.

Cele trei clădiri, cu un numar de 220 de apartamente, oferă o vedere panoramică asupra orașului și o varietate de apartamente de dimensiuni. Atât forma, cât și configurarea spațiului în fiecare imobil oferă un joc de orizontale și verticale, care definesc fațadele. Intersecția acestora împreună cu materialele și culorile alese – tencuială decorativă albă sau gri alternată cu fațadă ventilată cu finisaj HPL cu nuanțe roșiatice– generează un aspect general unic și curat.

Complexul rezidențial se remarcă datorită aspectului exterior, dar și datorită facilităților avute, care încurajează comunitatea. Ansamblul este dotat cu locuri special amenajate pentru biciclete și scootere, cu stații de încărcare pentru mașini electrice, și cu locuri comune dedicate rezidenților.