Sweet Green Campeador Residence - reabilitare, consolidare, și schimbare de destinație hale de producție fabrica Kandia în locuințe colective

Autor(i):
Beneficiari:
SC Campeador construct SRL Cluj-Napoca, reprezentant: Larionesi Daniel
SC Sileo up SRL Huedin, reprezentant: Horea Dinea

Autor:
SC Albendiego SRL 0732 407 583
Administrator și șef proiect: Ing. Ioan Larionesi
Arh. Alexandra Radu
Colectiv departament de structură:
Ing. Faur Cristian
Ing. Popa Cătălin
Ing. Popa Mihaela
Ing. Károly Szachas
Ing. Anamaria Strango
Instalații:
SC Instal Utilities SRL Cluj-Napoca
Ing. Popa Florin

Manager de proiect:
Dragoș Beldie

Execuție:
SC Campeador construct SRL
Șef de șantier: Dragoș Neagu
Biroul:
SC Albendiego SRL
Localizare:
România, București
Parametri:
RH: S+P+4E+ETehnic / Sd: 8594 m2 / Su: 6187 m2 / POT: 41 / CUT: 1.70 / Cost: 850 €/m2

Comentariul autorului:

Ansamblul rezidențial Sweet Green Campeador Residence, dezvoltat de Grupul Campeador, este localizat pe Șoseaua Viilor nr. 15, București și cuprinde un mix de apartamente, spații comerciale, alei de promenadă și locuri de joacă pentru copii.
Incinta a aparținut fabricii de ciocolată Kandia, cu o tradiție de peste 130 de ani în România.
Pe teren au existat mai multe clădiri dintre care o construcție cu destinația birouri, două clădiri de producție și depozite de marfă. Prin proiect se propune demolarea depozitelor, reabilitarea construcției cu destinația birouri, păstrarea clădirilor de producție și schimbarea destinației acestora în locuințe colective. Clădirile au fost consolidate și recompartimentate, astfel încât să rezulte cu un număr de încăperi bine dimensionate pentru a permite o locuire corespunzătoare într-un spațiu sporit și adaptarea funcțiunilor în conformitate cu necesitățile obiective ale viitorilor locatari.
Imobilul C2 va conține un număr de 45 de apartamente, iar imobilul C4 va cuprinde 50 de apartamente. Soluția de compartimentare se bazează pe necesitățile funcționale ale viitorilor cumpărători și condiționările impuse de sistemul constructiv al clădirilor existente.