Apartamentul lui Alin

Autor(i):
Norbert Ianko
Colaboratori:
Fotografii: Norbert Ianko
Localizare:
România, jud. Timiş, Timisoara
Indicatori:
Sd: 70 m2

Comentariul autorului:

Alin și-a dorit o locuință pentru el si familia lui. O locuință în care împreuna cu soția și fiica lui să se simtă ca acasă.
Alin nu este IT-ist asa că sa gândit că împreună cu un arhitect isteț ar putea sa-și amenajeze spațiul pe care și-l dorea, chiar dacă nu dispune de un buget foarte mare.
Alin și-a dorit o locuință care să iși mențina actualitatea pe o durată cât mai lungă dar dorea o amenajare care să il inspire și să il incânte.

Asa că impreună cu arhitectul lui au pornit în cautarea ideilor bune.
Au ales culoarea albă să predomine pentru că reflectă lumina naturală și este un fundal perfect pentru un stil de viată aglomerat.
Zona de zi fiind una destul de generoasă a ajuns imparțită in trei, doar așa funcțional, fără pereți de gips-carton. La intrare lângă dulapul în care se depoziteaza “de toate” s-a facut o biblioteca mare cu un loc pentru citit. In fața bibliotecii au pus o masa pe care se poate lucra “de acasă”, dar se
poate servi și o cina împreuna cu prietenii.
Lângă bucatarie au gandit un pult mai inalt pentru mic dejunurile rapide de unde se pot urmari știrile de dimineață, înainte de plecare la job.
Dupa pult și-a gasit locul canapeaua preferata a soției lui Alin care a venit cu ideea să se monteze si un panou metalic, tot timpul la vedere, pentru mementouri si magneții din vacanțe.
Dormitorul matrimonial s-a dorit să fie foarte simplu, insă trebuia să conțină cât mai multe locuri pentru cărțile citite înainte de culcare.
Fiica lui Alin vrea sa fie arhitect când va fi mare așa că și-a desenat casa ideală. Aceasta a ajuns integrată în dulapul ei printr-un decupaj, formând astfel o mică biblioteca. Și-a mai dorit un ascunziș după usă unde se poate ascunde cu mingea ei nouă, cu care reușește să scoate din sărite pe oricine.
Așa s-a realizat locuința minimalista a lui Alin dintr-un buget modest, dar pasiune din belsug. Alin impreună cu arhitectul lui isteț au economisit bani si manufacturând mânere, cuiere din stejar și alte accesorii pentru locuința lui nouă.

zoom in zoom out fit height fit width close panel