Embassy Park

Autor(i):
Alexandru-Mihai Popescu, Monica-Alina Păduraru
Colaboratori:
Cristina Caragheorgheopol, arhitect - Colaj;
Constantin Hyp, fotografie de arhitectură - Round Birds;
Raluca Matache, student arhitect;
Ana Chiorean, arhitect;
Embassy Group
Localizare:
România, Bucureşti
Indicatori:
Su: 245 m2

Comentariul autorului:

Embassy Park poate fi găsit în parcul Herăstrau, București. Conceptul proiectului a pornit de la spiritul tânăr al clientelei restaurantului care devine astfel o destinație vibrantă. În completarea conceptului designului de interior există numeroase momente cheie gândite să pună în valoare dimensiunea fiecarei enclave/spațiu ce primește musafiri.
Fiecare spațiu este în contrast cu cel precedent sau următor și oferă surprize vizuale și de utilizare prin diversitatea mobilierului folosit, prin materialele care îmbracă pereții, sau prin diferitele gesturi de artă expusă.
Conceptul Embassy Park poate fi descoperit cu ajutorul a două axe care totodata stabilesc fluxurile interioare principale. Pe axa Bar - Șemineu, spațiul prezintă numeroase diferențe de mobilare si ilumant în enclavele pe care le traversează invitații. La extremele acestui tronson, către bar se află un perete cu lumini, iconic pentru brandul Embassy.
În partea opusă, șemineul amplifică experiența celor prezenți în enclavele fragmentate din spațiul intim. Axa Bibliotecă - Dining dezvăluie peisajul exterior.
O prezență generală, plantele exotice care selectiv ascund sau expun anumite zone și unghiuri de privire creează un interior misterios.

zoom in zoom out fit height fit width close panel