Apartament RMH

Autor(i):
Andrei Florin Manole, Iulia Cosovanu
Colaboratori:
Global Design S.R.L.
Nobil Lemn Design S.R.L.
Localizare:
România, jud. Suceava, suceava

Comentariul autorului:

Tema - apartament cu atmosferă călduroasă, cu șarm ce să exprime prietenie, bucuria de a cina în familie, călătoria continuă, bucuria de a trăi plenar.
Funcțional apartamentul este definit de o zonă de zi amplă deschisă ce subordonează 2 zone de noapte. Zona de zi se deschide de cum intri cu un livingul larg, cu o canapea primitoare. Acesta este legată de bucătărie prin locul de luat masa și un bar care adăpostește chiuveta.
Zonele de noapte sunt 2 micro unități bine definite, cu baie şi dresinguri dedicate. O zonă matrimonială și cea de-a doua zonă, pentru persoane așteptate: fie copii, fie oaspeţi.
Zona de zi este definită de o serie de panouri ce filtrează lumina într-un fel sau altul. Pe de o parte panouri de tâmplărie cu sticlă sablată delimitează spații de depozitare iluminate din spate şi deschid spațiul. Pe de altă parte obloane (tapparelle) filtrează plăcut lumina de sud-vest. Zone de rafturi (cu cărți de gătit), barul, uși glisante, fuzioneză și se desprind din desenul general al panourilor.

zoom in zoom out fit height fit width close panel