Birou de arhitectura - Studio ae

Autor(i):
Andrei Ștefănescu, Elena Ștefănescu-Marcu, Aina Constantin
Colaboratori:
Colaboratori: construcții: Inside Logistic s.r.l.
fotograf: Sabin Prodan - Trying to do art photography
Localizare:
România, Bucureşti
Indicatori:
Sd: 80 m2

Comentariul autorului:

Situat in Cartierul Creativ, noul spațiu al biroului de architectură studio ae dispune de avantaje și oportunități care au ghidat amenajarea interiorului.
Clădirea existentă este situată pe colț, la intersecția dintre străzile Crișana și Horațiu și dispune de 3 fațade vitrate care oferă vizibilitate către clădirile vechi. Spațiu de birouri se află la parterul înalt al acestei clădiri și ocupă tot etajul, aproximativ 80 mp.
La interior s-a modificat compartimentarea inițială păstrându-se un perete pentru închiderea chicinetei și s-a delimitat sala de ședințe cu un perete de sticlă. Spațiul ajunge astfel sa fie împărțit în două zone mari: zona de birouri (open office space) și zona spațiu comun (sala de ședințe, masă multifunțională și chicineta).
Pentru a pune în valoare dinamismul fațadei vitrate și a facilita comunicarea, dar și vizibilitatea către spațiul exterior, birourile au fost dispuse sub forme de insule, iar obiecte precum imprimante, dulapuri și bibliotesunt așezate perimetral zonei de birouri.
Noul birou de arhitectură studio ae devine un spațiu deschis, luminos, dar tot odată și funcțional, un loc care stimulează creativitatea, socializarea și performanța.

zoom in zoom out fit height fit width close panel