Amenajare shoeroom izotec

Autor(i):
Ion Mihai Flondor, Silvia Ionescu
Localizare:
România, jud. Neamț, Piatra Neamt
Indicatori:
RH: parter / Sd: 74 m2 / Su: 65 m2

Comentariul autorului:

Amenajarea Showroom Izotec
Conceptul de amenajare a showroom-ului Izotec este strâns legat de imaginea vizuală a brandului. Astfel culorile ce domină spațiul sunt roșu și griul aflate în echilibru. Stilul de amenajare imbină elementele industriale precum cadrele metalice, betonul aparet și elemente minimaliste, implementate la nivelul mobilierului și a corpurilor de iluminat.

Din punct de vedere arhitectural spațiul a fost o provocare datorită dimensiunilor reduse. Având acest cadrul limitat am dorit să mărim spațiul prin mici trucuri vizuale, precum culori deschise cu accente colorate, lumini direcționate, piese de mobilier stric fucționale pentru a nu aglomera inutil spațiul.

Laitmotivul ce definește conceptul de amenajare este legătura dintre cele doua spații destinate publicului ce se realizează printr-o bandă roșie ce ne întâmpină de la intrare prin intermediul cadrului ce marchează accesul, continuând la nivelul plafonului unind cele două spații, astfel clienții sunt ghidații vizual să exploreze întrega zonă de expunere.

zoom in zoom out fit height fit width close panel