Fromagerie

Autor(i):
Miruna Pribeagu
Colaboratori:
arh. Gabriel Pribeagu, arh. Alexandra Crisan, arh.urb. Roxana Pana, arh. Alexandru Radut, arh. Marina Buznicea
Coordonatori - arh. Laura Lascar, arh. Horia Horobeanu
Executant: SC. Axa Trans Construct SRL
Localizare:
România, București
Indicatori:
RH: parter / Sd: 42 m2 / Su: 40 m2

Comentariul autorului:

Delicioase, branzeturile exotice surprind de fiecare data, fie ca esti specialist, pasionat sau total necunoscator, iar alaturi de un vin aparte, simturile sunt accelerate.
Gandit ca un magazin in magazin, un stand al specialitatilor, a trebuit sa introducem un element cheie, usor perceptibil in textura informationala a unui hyper magazin. Astfel s-a nascut plafonul, cu design extravagant, care depaseste la intrare, in mod intentionat, prisma de sticla ce curge perimetral spatiului.
In interiorul spatiului cu valente vintage, sunt dispuse blaturi de lemn natur pe suport de ardezie neagra, mangaiate de culorile calde ale becurilor incandescente, creandu-se astfel un spatiu confortabil pentru aceste mici delicatese. In centrul scenei, o silueta wireframe de lemn, cu aspect de casuta, incadreaza un stand aparte, cu specialitati alese, aduse din toate colturile lumii, in singurul loc de acest fel din Bucuresti.
Fiecare sortiment in parte, provenit din zone consacrate in arta branzeturilor, are alaturi o poveste, inscriptionata special pentru cei interesati.
Traditie/inovatie , gusturi/simturi, fromage/vinuri, arome aparte, toate au fost adunate intr-un singur loc. Astfel s-a nascut “Fromagerie”.

zoom in zoom out fit height fit width close panel