Locuință Taupe Wood

Autor(i):
Cristiana Zgripcea

Comentariul autorului:

Taupe Wood este un proiect de amenajare interioară a unui apartament de 200mp cu 2 dormitoare, în care am urmărit crearea unui spaţiu definit de jocul dintre un support-cadru neutru și accente puternice de materiale veritabile.
Apartamentul este caracterizat de spatii largi și luminoase, dar funcţionale, cu o insulă ce gravitează activitatile in jurul său.
Zona de living, bucătăria și zona de servit masa alcătuiesc un spaţiu comun, în care majoritatea echipamentelor sunt încastrate pentru a păstra estetica uniformă a întregului spaţiu. Mobila este personalizată pentru spaţiile existente, iar paleta cromatică este neutră, cu mici accente puternice.
Punctul de interes al spaţiului interior este peretele placat cu rigle din lemn, dispuse într-o ritmicitate organizată, ce mascheaza accesul catre birou și grupul sanitar. Nuanta taupe și textura lemnului imbină armonios restul spatiului.
Dormitorul și baia urmaresc aceeasi linie minimalista, scoasă în evidenţă de frumuseţea naturală a materialelor.
Taupe Wood este un exerciţiu de îmbinare a elementelor uniforme și a accentelor puternice, în vederea creării unui spaţiu neutru și confortabil.

zoom in zoom out fit height fit width close panel