Locuinţa Anexa

Autori:
Florian Stanciu, Maria-Iulia Stanciu
Colaboratori:
Structură: Ing. Dorin Lazăr, Consild
Sanitare: Ing. Constantin Marin
Termice-Ventilatii: Ing. Victor Voroneanu
Electrice: Ing. Nicolae Grigoraș
Constructor: T.R.E.D. Ing. Ioan Vrublevschi
Diriginte șantier: Marian Hochidan
Beneficiar:
A.C.
Localizare:
România, Bucureşti, Int. Chefalului, nr. 12D-12J, sector 2 vezi harta
Indicatori:
RH: Demisol / Sd: 180 m2 / Su: 130 m2 / POT: 15% / CUT: 0.15
Locuința Anexă este destinată personalului auxiliar și cuprinde un mic apartament (dormitor, bucătărie și living), precum și un mic atelier de întreținere. Ea a fost concepută ca limită, parietal, ce nu face decât să deschidă posibilitatea existenței unei grădini minerale. Astfel locuința propriu-zisă se sustrage vizibilității în spatele unei limite aproape opace din beton aparent. Important aici nu este casa însăși, ci exteriorul ei. La fel de importanta a fost si integritatea structurala.

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).