Foto

Tudor Rădulescu

Tudor RĂDULESCU este absolvent al Facultății de Arhitectură “Gh. Asachi” din Iași (2000) și membru fondator al OAR. Trăiește în Marea Britanie și, din 2015 este și membru ARB și RIBA.

În România, a realizat cel mai însemnat complex monahal - Mânăstirea Carmelitanilor Desculți de la Snagov, un complex religios devenit studiu de caz la Universitatea Cornell din New York și la Universitatea Politehnică din Valencia. Complexul este apreciat ca cea mai reușită dintre construcțiile religioase moderne din Europa, din punct de vedere arhitectural și teologic”.

În Marea Britanie, are propriul birou de arhitectură, BEE Architects (Ltd) acreditat de Royal Institute of British Architects. Din 2019, BEE Architects (Ltd) devine parte din ARCHITECTS DECLARE o grupare manifest fondata in acelasi an in Londra, al carei scop este orientat in principal către rezolvarea problemelor urgente legate de schimbările climatice și biodiversitate. (https://www.architectsdeclare.com/)

Activitatea sa cuprinde atât locuințe individuale cât și construcții publice, arhitectură laică și sacră.

Este finalist al Competiției LABC și premiat cu Order Sanctus Stephanus Magnus pentru proiectul "Centrul Episcopal din Deva și Dioceza Hunedoara".

Este solicitat să țină conferințe și să participe la reuniuni profesionale în diferite țări, este promovat de platformele internaționale de arhitectură precum ArchDaily, Divisare, PLD Magazine, Archello, Vatican.