ro | en
Foto

Ionel Pascu

/ Membru în juriul secțiunii Efemer, BNA 2023

Arhitect cu o experiență de peste 15 ani și de 5 ani, ocupă poziția de vicepreședinte al Ordinului Arhitecților, filiala Mureș.

Cu diplomă în arhitectură obținută în 2011 la Facultateai de Arhitectură Spiru Haret, și masterand al aceleiași facultăți, și-a început cariera în timpul studenției.

A lucrat în birouri prestigioase, SQUARE ONE (2009-2014) , NUCA STUDIO premiate la nivel internațional, dobândind cunoștințe extinse și o perspectivă amplă asupra domeniului. Portofoliul său cuprinde proiecte diverse, atât de arhitectură cât si de amenajări rezidențiale, spații HORECA, inclusiv baruri, restaurante, cluburi, respectiv instalații de arhitectură .

Pe lângă arhitectură, are o pasiune pentru fotografia de interior și este mereu la curent cu noile tendințe și tehnologii din domeniul efectelor speciale respectiv al inteligenței artificiale.Ca promotor al arhitecturii de calitate, a cofondat Inspirationist.net, un site dedicat domeniilor creative.

A participat la comisii de jurizare pentru diverse proiecte și a obținut premii în cadrul Bienalei Nationale de Arhitectura 2021 și Anualei de Arhitectură Târgu Mureș cat si apariții in presa internatională.

Dedicat arhitecturii și domeniilor conexe, consideră că acesta nu este doar o meserie, ci un stil de viață.

Distincții în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură: