Foto

Dorina Onescu-Tărbujaru

/ Curatoare a secțiunii Design interior, BNA 2018

Dorina ONESCU -TARBUJARU este absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu” din București (1976), doctor în arhitectură, membră în asociaţiile profesionale UAR, SAID.ro şi membru fondator OAR.

Are activitate profesională desfăşurată atât ca arhitect practician, cât şi în calitate de cadru didactic la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti.      A publicat patru cărţi în calitate de autor/coordonator, este coautor la nouă volume, a publicat peste 25 de articole în reviste de specialitate, a participat cu peste 60 de comunicări la sesiuni ştiinţifice, simpozioane, conferinţe naţionale şi internaţionale.

A realizat peste 40 proiecte de arhitectură şi amenajări interioare, în mare majoritate executate, studii şi proiecte de cercetare, proiecte culturale, design de obiect, grafică publicitară. 

De asemenea, s-a remarcat ca organizator de conferinţe naţionale şi internaţionale, simpozioane, mese rotunde, workshop-uri, expoziţii naţionale şi internaţionale de arhitectură şi design, evenimente de arhitectură.