Foto

Dorina Onescu-Tărbujaru

/ Curatoare a secțiunii Arhitectură de interior, BNA 2021
/ Curatoare a secțiunii Design interior, BNA 2018

Dorina ONESCU-TĂRBUJARU este absolventă a Institutului de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti (1976), doctor în arhitectură, membră în asociațiile profesionale UAR, SAID.ro și membru fondator OAR.

Are activitate profesională desfășurată atât ca arhitect practician cât și în calitate de cadru didactic la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București. A publicat patru cărți în calitate de autor/coordonator, este coautor la nouă volume, a publicat peste 25 de articole în reviste de specialitate, a participat cu peste 60 de comunicări la sesiuni științifice, simpozioane, conferințe naționale și internaționale.

A realizat peste 40 proiecte de arhitectură și amenajări interioare, în marea majoritate executate, studii și proiecte de cercetare, proiecte culturale, design de obiect, grafică publicitară.

S-a remarcat ca organizator de conferințe naționale și internaționale, simpozioane, mese rotunde, workshop-uri, expoziții naționale și internaționale de arhitectură și design, evenimente de arhitectură.