Amenajare apartament S

Autor(i):
Arh. Raluca Popp, arh. Natasa Lee Andrei, arh. Alexandru Ivanciu, arh. Carmen Ivan, arh. Anca Marinescu
Biroul:
Moka Studio Design
Colaboratori:
Foto: Arhimedia
Localizare:
România, București

Comentariul autorului:

Conceptul de amenajare interioară a unui apartment, în vederea optimizării spațiilor si creării unei atmosfera care să te ajute să te destinzi după rutina zilnică încărcată, specifică vieții urbane, nu trebuie să presupună neapărat soluții de recompartimentare cu implicații financiare si organizatorice deosebite.

Astfel ne-am concetrat pe partea de imbunătățire a funcțiunilor existente și ne-am asigurat că spațiile de depozitare, din fiecare cameră, să fie cât mai discrete sau integrate în design ca un obiect mai degrabă decorativ decât funcțional.

Stilul este unul contemporan cu influențe din stilul Scandinav deși cromatica pe alocuri se diferentieaza ușor de rețeta clasică a celui din urma.

In final, toate funcțiunile s-au armonizat atât la nivel cromatic cât și al volumelor, formelor și texturilor utilizate.
Lemnul este materialul de baza și se regăsește în fiecare spațiu. Deși cromatica pereților este majoritar albă sau neutră, există și accente de negru care să ajute la contrast și pe alocuri nuanțe pastel care să îndulcească ambientul sau texturi în contrast cu cele industriale care să ajute la asigurarea confortului și stării de bine a locuitorilor.