The Old Border Hotel - Vama Veche

Autor(i):
Alexandru Ofrim, Otilia Sorete-Arbore
Localizare:
România, jud. Constanța, Vama Veche

Comentariul autorului:

Pensiunea din Vama Veche a insemnat pentru noi o continua negociere intre constrangeri urbanistice, economice si estetice si transformarea lor intr-un proiect care sa se detaseze cel putin prin atmosfera de majoritatea ofertelor de cazare de pe litoralul romanesc.
Propunerea a constat in doua module de cazare si locuinta proprie a clientilor si se afla in demers de realizare. Am incercat sa pastram imaginea de casa traditionala dobrogeana si sa o transpunem la o scara mai mare prin linii simple, culori si texturi naturale si familiare.
Cele doua module de cazare pastreaza o inaltime P+E din aceleasi necesitati de integrare in scara locului si contin fiecare cate opt camere amenajate cu baie proprie in ideea mentinerii unui echilibru intre confort si stilul minimalist al zonei, intrucat pensiunea se adreseaza in special familiilor cu copii. Accesul in camere este dirijat de un singur pachet de scari spre cursive. Aceste se deschid catre curtea comuna, amenajata cu loc de joaca pentru copii si foisor cu bucatarie proprie.
Curtea comuna, inverzita, luminata pastreaza trimiterea spre socializare si interactiune, specifica zonei.

zoom in zoom out fit height fit width close panel