igloo ediție de colecție

Autor(i):
Adrian Ciocăzanu, Bruno Andreșoiu
Colaboratori:
Redactor-șef: conf.dr.arh. Francoise Pamfil
Grafică: Crăița Frunză
Secretar general de redacţie: Andreea Amzoiu
Redactori: Viorica Buică, Silvia Gugu, Laura Jiga Iliescu, Catrinel Negru, Ioana Păunescu, Anca Rotar, Reka Țugui, Manuela Zipiși
Colaboratori: Cristian Brăcăcescu, Anca Sandu Tomașevschi, Aurelia Mocanu
Traducere: Silvia Gugu, Smaranda Nicolau, Anca Rotar
Fotografie: Şerban Bonciocat, Cosmin Dragomir, Dacian Groza, Andrei Creangă, Andrei Mărgulescu, Ovidiu Micșa, Arthur Țințu
DTP: Cătălin Artenie, Cristian David
Publicitate: Alexandru David, Petre Lică
Comunicare & PR: Iuliana Dumitru
Financiar: Ioana Nastea, Magnolia Boștinaru
Abonamente / Vânzări: Alina Dobrinoiu
Distribuție: Adrian Velea
Editura:
igloo media
Colecţia:
igloo special
ISBN/ISSN:
ISSN 1583-7688
Publicat:
Ianuarie 2018

Comentariul autorului:

Titlu: Igloo – ediție de colecție
tip publicație: periodic cu 6 apariții anuale
ISSN 1583-7688
Publicat: 2018 _3 numere din anul 2018
Format: 230 x 310 mm, copertă cartonată
Pagini: 184 + copertă cartonată
Ediție: română

Prezentare text – maximum 3.000 semne
Revista igloo. habitat& arhitectură a fost fondată de igloomedia în 2001, având un conținut online disponibil din anul 2006.
Substanța editorială, opinia profesionistă și prezentarea excelentă fac din igloo o publicație de colecție și un trendsetter în domeniul arhitecturii, urbanismului, designului și culturii vizuale.
Din anul 2017, publicația apare o dată la două luni (având inițial 10 numere anual) într-un format nou, mult mai multe pagini, un conținut îmbogățit. În anul 2018, editura igloomedia oferă celor interesați o ediție de colecție, într-un tiraj limitat de 200 de exemplare tocmai pentru a accentua prețiozitatea gestului de a colecționa publicații excepționale.

Formulele grafice, de conținut și tipografice deosebite prezintă în mod atractiv atât versiunea tipărită, cât și cea digitală, astfel încât publicul să fie permanent conectat la ritmul culturii vizuale contemporane locale și internaționale.

Publicația igloo se adresează mai ales celor interesați de actualitatea arhitecturală și culturală,
în genere: arhitecți, designeri, promotori imobiliari, furnizori și distribuitori de materiale și accesorii,
companii și organizații implicate în industria construcțiilor, dar și în industriile creative, oameni de afaceri din domeniile conexe, profesori și studenți la arhitectură, urbanism, design, construcții, artă.

Într-un spectru generos de rubrici și teme de dosar / număr, revista igloo prezintă inovații și soluții creative din domeniile arhitectură, urbanism și design: AGENDĂ / TEORIE / ESEU URBAN / CITYPLUS / INOVAȚIE/ INTERVIU ARHITECTURI EMERGENTE/ SMART HABITAT/ PROIECTE / PATRIMONIU / DOSAR și DESIGN sunt rubricile permanente ale igloo.

Revista constituie astăzi un reper pe scena publicațiilor periodice de calitate din România prin profesionalismul abordării subiectelor, conținutul relevant al fiecărei rubrici, actualitatea și diversitatea tematică, caracterul exemplar al proiectelor selectate și prin preocuparea constantă pentru inovație și creativitate.

Fiecare număr include un dosar tematic; pentru anul 2018 temele de DOSAR sunt:
Fotografia de arhitectură / Arhitectura contemporană din Olanda / Arhitectură din Pământ. Eco arhitectură / Orașe Smart / MarcaK / România 100.

Întreg acest conținut, prezentarea editorială și grafică de excepție, precum și deschiderea către un cititor fidel și specializat (dar și către publicul larg) oferă revistei igloo statutul de publicație emblematică, ce funcționează ca un instrument de comunicare ideal al valorilor și transformărilor din arhitectura romnână și internațională.

zoom in zoom out fit height fit width close panel