Refraction

Autor(i):
Cătălina Simion, Cristina Postu, Răzvan Bârsan
Colaboratori:
Imagini: arh. Anatol Struna
Localizare:
România, jud. Ilfov, Popesti-Leordeni
Indicatori:
Sd: 150 m2

Comentariul autorului:

Tema acestui proiect a fost aceea de a prezenta și de a susține in mod cât mai original și explicit sticla și produsele conexe acesteia, toate comercializate de profesioniștii de la Glas Expert. Am încercat să punem în valoare toate elementele, legându-ne de conceptul de refracție. Rezultatul este un interior extrem de colorat (cu toate nuanțele prismei de refracție) care prezintă ușor tehnologiile, sistemele în ambiente diferite.
Poate că cele mai impresionante elemente ale amenajării sunt scara structurală și pardoseala transparentă, ambele realizate integral din sticlă. Treptele au culori diferite, de la cele calde la cele reci, iar balustradele de sus combină toate nunatele folosite.
Împreună cu beneficiarul am convenit să prezentăm și alte produse decât cele convenționale (compartimentări de dușuri sau uși) precum: placări pe înălțimi mari, placări de grinzi, placări ale fronturilor de bucătărie, blaturi, mobilier (mese, birouri), corpuri de iluminat, placări fațade ventilate etc. Pentru toate am găsit câte o reprezentare custom made.

zoom in zoom out fit height fit width close panel