The Coco Pub

Autor(i):
Miruna Pavoni
Localizare:
România, București
Indicatori:
Su: 65 m2

Comentariul autorului:

Ideea în jurul căreia s-a creionat amenajarea pub-ului infuzează look-ul “rough” industrial cu un “British twist”, ce induce o atmosferă masculină, caldă și familiară, oferind o noua abordare pentru un “sports pub” în București, un loc ideal pentru vizionarea meciurilor sportive și petrecerea timpului alături de prieteni.
Spatiul restrans nu a permis interventii majore in ceea ce priveste compartimentarea, motiv pentru care transformarea acestuia s-a bazat exclusiv pe creativitate, organizare excelenta a spatiului si pe folosirea finisajelor si a elementelor de mobilier si decor in moduri neconventionale.

Toate elementele folosite sunt “custom-made” pentru a ilustra conceptul dorit pana la cele mai mici detalii, obtinand astfel un interior personalizat in totalitate.

Lemnului a reprezentat un punct de plecare important, întrucât design-ul urmărește reinterpretarea conceptului clasic de “pub”, răspunzând astfel cerințelor contextului urban bucureștean actual. Caracterizat de o nuanță caldă și un montaj diagonal, acesta redă coerență și dinamism spațiului. Configurația pardoselii din „covoare de piatră naturală” și „covoare de lemn” este cea care dictează organizarea interioară, zonele de circulație și distribuția meselor. Paleta cromatică – aparent restrânsă la griuri (de la gri deschis, până la antracit și negru), îmbraca texturi diverse ce alături de lemnul natural, accente de galben și elemente de cupru conferă o vibrație particulară spațiului.

Oglinzile marchează un joc al dualitatii și creează senzația spațiului marit.

zoom in zoom out fit height fit width close panel