Măcelarie, Tejgheaua de carne.

Autor(i):
Mihai Mircea Tudose, Victor Balea
Localizare:
România, jud. Timiș, Timisoara

Comentariul autorului:

A fost un moment in care a face cumparaturi la macelaria locala era o experienta mai putin rafinata, sentiment completat de podelele grase, inestetice si aroma deranjanta de carne. Design-ul traditionalei macelarii era, de asemenea, destul de neglijat.
Odata cu actuala dezvoltare urbana se acorda o mai mare importanta designului mediului in care ne facem cumparaturile cat si serviciilor pe care le primim zi de zi. Noul magazin "Tejgheaua de Carne” din Timisoara este o macelarie sic si eleganta, perfect compatibila cu produsele provenite din ferma ecologica a proprietarului. Magazinul in sine emana un puternic efect vizual atat modern cat si traditional.
Alte caracteristici definitorii includ linii curate care contribuie la caracterul minimal al magazinului, lambriu de lemn, tavan cu grinzi de lemn, care ofera spatiului caldura si textura; postere clasice tip tabla de scris cu portionarea carnurilor si o vitrina cu trei busteni de lemn si traditionalele satare ale macelarului care atrag interesul clientilor.
Detaliile de iluminat si plante aromatice adauga personalitate si culoare suplimentara spatiul care este atat de atragator cat si primitor. Masa tip bar creeaza un colt interesant, unde clientii pot degusta specialitătile casei sau unde copiii pot astepta in timp ce se bucura de o scurta lectie de anatomie a animalelor.
In ciuda bugetului mic alocat proiectului, noul design al magazinului asigura in mod cert clientilor sai o experienta de cumparaturi care promite calitate si satisfactie mai presus de orice.



zoom in zoom out fit height fit width close panel