Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Amenajare Club [t]shirt, Constanţa

Autor:
Mario Kuibus Re-Act Now
Colaboratori:
Arhitectura: - Coceangă Laurenţiu, Zoicaş Viorel , Ana-Maria Pop
Beneficiar:
Underground Club, Constanţa
Localizare:
România, jud. Constanţa, Constanta , Mircea cel Bătrân nr.97A vezi harta
Indicatori:
Sd: 740 m2
Clubul “[t]shirt” din Constanţa este unul din multele cluburi ce se oferă azi pe piaţă ca o scenă de event-uri şi entertainment pentru un segment de populaţie de vârstă tânără şi medie.
Propunerea amenajării unui club este în mare parte relaţionată atât de cunoaşterea event-urilor care ar trebui să aibă loc cât şi a tipului de clienţi care o să consume acele event-uri.
Nevoia de distracţie în context de socializare este principalul motor al cluburilor. Desigur aşteptările la această nevoie sunt pentru fiecare individ posibil diferite dacă le-am interoga în detaliu dar pe ansamblu dorinţa comună e de evadare din faţa banalului zilnic.
“Evadarea” din banal dacă încercăm să o definim este în fapt încercarea de a te proiecta într-un spaţiu şi timp diferit de cel obişnuit.
Proiecţia către „neobişnuit” la rândul său e o percepţie senzitivă asociată unui spaţiu şi timp de tip expandat, dilatat, inedit, surprinzător, încrezător, confuz, maiestuos, tensionat, halucinant, dependent, copilăros, hilar, etc. Dar pe ansamblu spre a fi acceptat mental şi chiar adulat de toţi, acest „neobişnuit” nu are voie să fie străin pe o plajă de aspiraţii conştiente şi subconştiente ale unui mental comun general acceptat.
Un film bun este bun pentru că mentalul tău îl poate accepta în regulile propriei acceptanţe şi dialogul realitate vs. aspiraţie se ţine într-o limită armonică. Cât timp limita nu e disturbată filmul va fi bun.
Concluzie: [t]shirt este noua scenă constănţeană propusă „evadărilor” către „neobişnuitul” zilei ce te ţine în dialogul dintre realitate vs. aspiraţie în rezonanţă armonică...

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).