Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Biutiful by Fratelli

Autor:
Mihai Popescu
Localizare:
România, Bucureşti, Gabroveni 6-8 vezi harta
Indicatori:
Sd: 400 m2 / Su: 340 m2
Biutiful – REMIX-UL UNUI PUB
Centrul de interes al unei comunitati, “pub-ul” este descris ca “inima Angliei” de catre cronicarii culturii britanice. Loc de intalnire, discutii si relaxare, pub-ul a reprezentat atractia principala a fiecarui oras, regasindu-si printre stramosi tavernele Romane.
Interpretand istoria, Biutiful reprezinta o evolutie fireasca a pub-ului in mileniul al treilea. Viata agitata din centrul istoric al Bucurestiului a inspirat un spatiu prietenos, deschis si unic, pregatit sa primeasca vizitatori.

Numele e inspirat din filmul omonim al lui Inarritu si poate fi interpretat ca o descriere a intregului spatiu.
Detaliile sunt la vedere, reteaua electrica aparenta, la fel si climatizarea, iar grinzile de beton ale cladirii contrasteaza cu perfectiunea. Mobilierul este diversificat, unic prin interventiile manuale si patina adaugata lemnului. Printre obiectele ce merita remarcate se gasesc cateva scaune ce dateaza din 1961 si sunt realizate de arhitectul Friso Kramer.
Contrastul detaliilor face totul, iar acest lucru se simte inclusiv atunci cand servesti masa direct in castroanele smaltuite din tabla in timp ce licorile vin in pahare de cristal!

Panou pentru expoziţie

Click pe panou pentru a-l vedea la mărimea originală (se va deschide într-o fereastră nouă).