Amenajare spaţiu comercial Bigotti

Autor:
Radu Rusu
Localizare:
România, jud. Sibiu, Sibiu, Str. Nicolae Balcescu, nr.7 vezi harta
Casa, al carui parter stradal a facut obiectul proiectului, dateaza din sec XVIII si a gazduit activitati de comert la parter de-a lungul secolelor XIX si XX. Spatiul interior destinat amenajarii este interesant ca fond construit istoric avand primele doua sali boltite in stil baroc. Inaltimea utila redusa si gabaritele modeste ale incaperilor au impus solutii de amenajare particulare. Astfel, proiectul propune o abatere de la standardul de imagine de retail al marcii datorita conditiilor amplasamentului atipic. Mobilierul perimetral este redus la un schelet metalic care permite o citire usoara a geometriei originale a incaperilor.

Panou pentru expoziţie

Click pe panou pentru a-l vedea la mărimea originală (se va deschide într-o fereastră nouă).