Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Locuinţă individuală Rareş

Autor:
Bogdan Constantin Neagu
Colaboratori:
Arh. Iulian Oanța
Structuri: Ing. Relu Iordan
Localizare:
România, jud. Ilfov, Bucuresti, Barbu Urleanu vezi harta
Indicatori:
RH: Parter
Resedinta dezvoltata pe un singur nivel conform doleantei clientului este impartita functional in doua zone: zona de zi - care are o inaltime utila mai mare si zona destinata spatiilor de odihna - cu o inaltime utila mai mica.
Cele doua zone, articulate printr-un hol de legatura, impreuna cu zona de acces si parcarea acoperite cu o pergola, creaza o imagine unitara, toate functiunile fiind stranse sub un singur acoperis.
Zona de zi cuprinde zona de intrare cu vestibul, grup sanitar, camera centrala termica si spalatorie, living-room, dining-room, bucatarie si camara; Apropiata accesului este prevazuta parcarea pentru doua masini.
Zona de zi beneficiaza de o terasa generoasa (partial acoperita) adiacenta livingului si bucatariei. Capriorii sarpantei lasati aparenti confera un plus de detaliu imaginii generale ale terasei.
In zona de odihna sunt prevazute dormitoarele: dormitorul matrimonial cu baie si desssing proprii si acces la terasa, doua dormitoare pentru copii deservite de o baie si o camera pentru bona, dotata cu baie proprie cu dus.

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).