Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Apartament V

Autori:
Andrei Lucian Bugnariu, Diana Bugnariu
Colaboratori:
Consultant iluminat: LUMINNA - Alexandru Bucur
Consultant prefabricate beton: BETONIA - Horia Patachi
Localizare:
Bucharest, Str. Popa Tatu, nr. 62 vezi harta
Indicatori:
Sd: 160 m2 / Su: 110 m2
Apartamentul V este amplasat într-un complex rezidenţial dintr-o zonă centrală a Bucureștiului și se desfășoară pe o suprafaţă construită de 160mp.

Configuraţia iniţială a apartamentului (cameră de zi cu bucătărie deschisă, două dormitoare, două băi și un birou) a fost complet transformată pentru a respecta exigenţe specifice de spaţiu, stil și funcţionalitate compuse de echipa noastră de design. Astfel, în urma unui proces de modificare ce s-a desfășurat pe parcursul unui an, layout-ul actual cuprinde următoarele spaţii: cameră de zi și bucătărie deschisă cu acces către o terasă acoperită, zona de intrare cu spaţii de depozitare ce creaza o delimitare între living și coridor, un dormitor cu acces către o loggie intimă și o zonă de dressing cu dimensiuni considerabile, baie cu spaţiu separat pentru spălătorie.

Din punct de vedere estetic, conceptul acestei amenajări gravitează în jurul unui aspect curat și minimalist, presărat cu contraste de culoare și textură. Simplitatea formelor ce caracterizează întreg apartamentul este complimentată de bogaţia vizuală și tactilă a podelelor de lemn masiv. Elemente de culoare, precum canapelele galben curry și accesoriile mov puternic, oferă energie amenajării prin contrast cu paleta de tonuri de gri și pereţii de beton.

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).