Ediții: 2023 | 2021 | 2018 | 2016 | 2014 | 2012

Locuinţă individuală Mibe

Autor:
Bogdan Constantin Neagu
Colaboratori:
Arh. Iulian Oanța
Structura: Ing. Relu Iordan
Localizare:
România, jud. Ilfov, Bucuresti, Simeria, 30-32a vezi harta
Indicatori:
RH: P+2
Construcția se constituie din două corpuri cu gabarite diferite, legate printr-o pergolă. Volumul dominant este locuința propriu-zisă, regim de înălțime P+2E, amplasat pe latura de sud a parcelei, cuplat la calcanul construcției învecinate și retras de la stradă cu 5,50 m. Cel de-al doilea volum cuprinde garajul și spatii tehnice și se desfășoară doar pe parter, pe latura de nord a terenului. Acesta este, de fapt, o construcție existentă, extinsă până la aliniament pentru a asigura spațiul necesar pentru două mașini.

Spațiile sunt dispuse pe cele trei niveluri astfel:
- La parter se află zona de zi ce cuprinde zona de intrare cu windfang, birou, grup sanitar cu duș, living-room, dining-room cu bucatarie deschisă, depozitare; Într-un corp separat este prevazut garajul pentru doua mașini, camera centralei termice cu spalatoria și un atelier. Zona de zi beneficiază de o terasă generoasăa, neacoperită.
- La etajul 1 sunt prevazute trei dormitoare: dormitorul matrimonial cu baie, dressing și terasă proprii, două dormitoare cu o baie și terasă acoperită. Suplimentar, s-a prevazut un grup sanitar.
- Etajul 2 este dedicat activităților de relaxare. Aici găsim o zona de zi cu chicinetă, grup sanitar, duș și saună. Nivelul beneficiază și de o terasă neacoperită.

Panouri pentru expoziţie

Click pe panouri pentru a le vedea la mărimea originală (se vor deschide într-o fereastră nouă).